Billboard hoofdkantoor PepsiCo te Utrecht

Aan een succesvol project gaat een goede voorbereiding vooraf. Na een grondige werkopname hebben wij in kaart gebracht welke stappen nodig waren om de klus in 1 dag te klaren en zo de totale kosten voor huur van kraan en hoogwerker te beperken.

Het betreft een reclamemast welke bestaat uit een ronde constructie met verlichting voor welke op een torenframe op een hoogte van 30 meter boven de A2 uitsteekt. Een hoogwerker met brede manbak was nodig om de monteurs voldoende werkruimte te geven voor het afkoppelen van de elektra en het frame.

Op de grond hebben wij de oude logo’s verwijderd en voor nieuwe vervangen; een geslaagde facelift. Het Billboard pronkt nu weer op 30 meter hoogte langs de A2 bij Utrecht.

dsc00712

dsc00717

dsc00718

dsc00719

dsc00720

dsc00732