Hof van Coevorden, vlaggenmasten onder speciale hoek gemonteerd

Bij de vlaggenmasten voor het Hof van Coevorden waren expliciete wensen en eisen in het bestek opgenomen betreffende de afmetingen en kleurstelling. De masten zijn betreffende montagehoogte en montagehoek hiervoor exact gecalculeerd. Bij dit moderne pand zijn door de architect klassiek uitgevoerde masten toegepast. Een zeer geslaagde combinatie. De masten zijn uitgevoerd in duurzame materialen, waarbij de masten van conisch aluminium zijn met een inwendige hijslijn door middel van een liersysteem. De muurbeugels zijn uitgevoerd in RVS en voorzien van een coating in RAL.

@B

@B

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.