Vlagvoering aan monumentale panden

Geregeld leveren en monteren wij verschillende vlaggenmasten voor monumentale gebouwen. De foto’s geven een goed beeld van een mooie klassieke aankleding met vlaggen.

Voor iedere locatie bepalen wij in overleg met onze klanten wat de meest wenselijke opties zijn betreffende de meest passende materiaalkeuzes. Klassieke masthouders die onderdeel van het pand zijn proberen wij zoveel mogelijk te behouden of te reviseren. Als dit niet mogelijk is, dan maken wij de oude masthouders na of leveren een bijpassende klassieke uitvoering. De masten zijn vaak uitgevoerd in conisch aluminium. Het grote voordeel van deze mast is een klassieke uitstraling gecombineerd met duurzaamheid en moderne vlagvoeringsmogelijkheden als een inwendige hijslijnen, katrollen en liersystemen. Uiteraard ontkomen sommige locaties niet aan de aloude houten vlaggenmasten met een klassieke lijnvoering  (kikker en koord).

amrath-hotel-montage-nieuwe-masten-amsterdam-14

p1010883

vlaggenmast-gevel-amersfoort

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.