Maatwerk Heavy Duty masten IKEA Haarlem

Bij de IKEA vestiging in Haarlem hebben wij een 8 tal oude vlaggenmasten verwijderd en nieuwe zwaar uitgevoerde (Heavy Duty) vlaggenmasten geplaatst. De masten hebben een lengte van 12 meter, conisch 165-60 mm, blank geanodiseerd. De masten zijn voorzien van PoleLed verlichting.

One thought on “Maatwerk Heavy Duty masten IKEA Haarlem

  1. jurian zegt:

    Zien er mooi uit, die Havy duty vlaggemasten is dat een merknaam van jullie? Of was dit in het engels bedoeld? dan zou er Heavy duty moeten staan.. Hopelijk hebben jullie iets aan deze reactie en kunnen jullie het, mocht het nodig zijn aanpassen 🙂 succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.