Sofitel Legend The Grand, Amsterdam

Op deze prachtige locatie in Amsterdam hebben wij de oude bestaande masten verwijderd en een 6-tal nieuwe maatwerk vlaggenmasten gemonteerd. De masten zijn uitgevoerd met onder andere een dubbel gelagerde kop met katrol, roterende RVS mastbus en lagerringen om te voorkomen dat de vlag zich om de mast heen wikkelt. De masten hebben een lengte van 8 meter en zijn in bestaande houders geplaatst. De vlaggen zijn met een speciale confectie afgewerkt, afgestemd op de situatie.

Oude situatie:

Resultaat nieuwe masten:

maatwerk gevelmast

 

gevelmasten hotel amsterdam

 

gevelmasten maatwerk hotel amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.