Duurzame vlaggen en masten. Petflags!

Wat is een PETFLAG?

Een PETFLAG® is een vlag die vervaardigd is uit 100 procent gerecyclede petflessen. Deze flessen worden onder meer bij supermarkten en speciale inleverpunten verzameld en vervolgens in een fabriek versnipperd tot zeer kleine stukjes plastic. Deze stukjes plastic worden verhit, waardoor ze smelten. Van dit vloeibare plastic kan een meterslang dun draad gespannen worden, wat de basis vormt voor het weven van nieuw wit vlaggendoek. Dit doek is full-colour te bedrukken met elke gewenste opdruk en kleur, net als elk ander vlaggendoek. Per vierkante meter Petflag worden ongeveer drie volledige petflessen gebruikt. Daarmee is een PETFLAG een zeer veelzijdig, maar vooral duurzaam product. Zelfs als de PETFLAG aan vervanging toe is, kan deze uitstekend opnieuw verwerkt worden tot bijvoorbeeld een unieke tas, hoesje voor een smartphone of een laptopsleeve.

PETFLAG op een aluminium mast

Bent u zich van het milieu bewust? Dan is een Petflag op een vlaggenmast van aluminium (aluminium mast) uitermate groen. Een aluminium mast is onderhoudsarm en zeer milieuverantwoord. Aluminium heeft een zeer lange levensduur en is bovendien erg sterk. U krijgt daarom maar liefst 25 jaar garantie tegen breuk als gevolg van weersinvloeden (uitgezonderd calamiteiten). Onze aluminium masten zijn zelfs Cradle to Cradle zilver gecertificeerd. In combinatie met de Petflag de perfecte oplossing voor een duurzame vlagvoering! Ideaal wanneer u uit wilt stralen dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en streeft naar een verduurzaming van organisaties en producten.

PETFLAG banieren

Banieren stellen u in staat om uw boodschap altijd optimaal te tonen, ook bij windstil weer. Dit type vlag hangt verticaal aan een vlaggenmast. Ook banieren kunnen gemaakt worden van het duurzame Petflag-materiaal. Zo wordt niet alleen uw bedrijfsdoelstelling duidelijk gecommuniceerd, maar zet u ook uw duurzame visie kracht bij. Banieren worden vaak ingezet voor het aankleden van een kantoor of bedrijfspand. Organiseert u een tijdelijk evenement? Speciaal voor deze gelegenheden beschikken wij over meer dan 400 huurmasten met banierhouder. Deze masten zijn eveneens perfect uit te rusten met een Petflag.

Mast plaatsen met PETFLAG

Het op de juiste wijze plaatsen van een vlaggenmast vereist deskundigheid. Uw mast moet volledig recht staan om een Petflag optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook voor de plaatsing van een vlaggenmast kunt u bij ons terecht. Daarmee wordt het plaatsen van een vlaggenmast met Petflag erg gemakkelijk. Afhankelijk van de door u gekozen vlaggenmast met bijbehorende opties verzorgen wij de volledige plaatsing, inclusief graafwerk, fundering, overige materialen en werkzaamheden.

Professioneel advies over de Petflag

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die de Petflag u en uw onderneming kan bieden, of wilt u een vlag bestellen? Wij ondersteunen en adviseren u graag bij de keuze voor een duurzame Petflag, eventueel in combinatie met een aluminium mast van de juiste lengte, vorm en maat. Wij staan u graag te woord. Neem voor een gesprek of vrijblijvende offerte contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.