Vlaggenmast op dak bij RTL, Hilversum

Op het dak van het pand van RTL in Hilversum hebben wij een aluminium conische vlaggenmast van 8 meter geplaatst, compleet met lichtarmaturen. Voor een optimaal resultaat is de mast voorzien van een hoogwaardige hijsinrichting waarbij de vlag volledig vrij met de heersende windrichting mee kan wapperen en eenvoudig te bedienen is. De mast is op een zogenaamde dak paddenstoel gemonteerd. Deze staat rechtstreeks op het dak. Deze is vastgezet door middel van 4 draadstangen M16 (8.8) door het dak te boren en met kikkerplaten aan de onderzijde van het dak aan het HEA profiel vast te maken. De kikkerplaten zorgen voor een optimale stabiliteit aan het HEA profiel en het dak. Doordat de vlag van 2 kanten schuin van onder wordt aangelicht, komt de vlag altijd mooi in het licht te staan!

aluminium vlaggenmast

 

dakpaddenstoel vlaggenmast

 

dakpaddenstoel

 

dakpaddenstoel vlaggenmast

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.