Onderhoudsvrije aluminium vlaggenmast gemonteerd, Protestantse Kerk in Dronrijp

Bij de gerestaureerde monumentale Protestantse Kerk in Dronrijp hebben wij de oude houten mast vervangen voor een onderhoudsvrije aluminium conische variant. De mast van 12 meter is met een kraan in de kerk gehesen en hebben we vervolgens door 4 vloeren met luiken in de kerk laten zakken. De mastvoet is aan de reeds aanwezige lier installatie bevonden en wordt door 4 luiken naar buiten gevoerd. Eenmaal buiten wordt de mast geborgd en kan de vlag gehesen worden.

vlaggenmast kerktoren, holland mast

vlaggenmast kerktoren

vlaggenmast kerktoren, holland mast

aluminium vlaggenmast, kerktoren, holland mast

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.