Aluminium vlaggenmast Provinciehuis Overijssel, Zwolle

De oude houten mast was toe aan onderhoud en is derhalve vervangen voor een aluminium vlaggenmast met een lengte van 19 meter, voet 202 mm en top 76 mm. Deze mast is onderhoudsvrij, doorgerekend voor deze locatie met een vlag van 300×450 cm en wordt 25 jaar gegarandeerd. Tevens is de mast extreem duurzaam en gemaakt van 100% gerecycled aluminium en mag het label CradletoCradle Silver Certified dragen.

De mast is voorzien van slijtvaste Dyneema pro lijnvoering. De belangrijkste eigenschappen van Dyneema Pro zijn de hoge treksterkte (> dan staal) en de extreme slijtvastheid. Verder hebben wij de mast voorzien van een katrol in de top en een degelijke kikker met RVS karabijnhaken. De montage hebben wij met inzet van een kraan uitgevoerd.

aluminium vlaggenmast 18 meter, provinciehuis zwolle, maatwerk mast, dak, montage met kraanaluminium vlaggenmast 18 meter, provinciehuis zwolle, maatwerk mast, dak, montage met kraanaluminium vlaggenmast 18 meter, provinciehuis zwolle, maatwerk mast, dak, montage met kraanaluminium vlaggenmast 18 meter, provinciehuis zwolle, maatwerk mast, dak, montage met kraanaluminium vlaggenmast 18 meter, provinciehuis zwolle, maatwerk mast, dak, montage met kraan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.