Montage geveldoeken gay pride bij Baker & McKenzie, Amsterdam

In verband met de gay pride hebben we ook dit jaar de regenboog aankleding bij Baker & McKenzie weer mogen verzorgen. Destijds is er een semi permanente gevelconstructie ontworpen welke deels de voor-en achtergevel bedekt. De vlakken zijn gecreëerd door ronde profielen welke een rechthoek vormen. De profielen zijn onderling gekoppeld door middel van Kee-Klamp koppelingen. De frames aan de noordzijde van het pand zijn aan de gevel bevestigd door middel van halve steigerkoppelingen. De frames aan de zuidzijde van het pand zijn aan de gevel bevestigd door middel van spanbanden welke om de kolommen heen zijn vast gemaakt. De regenboog banieren zijn gemaakt van 100% gerecycled petflessen doek.

montage geveldoek, regenboog doek, gay pride, duurzame vlag
montage geveldoek, regenboog doek, gay pride, duurzame vlag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.