Aankleding Pride Antwerpen, Belgie

Een evenement om wederom trots op te zijn, aankleding Pride Antwerpen. Langs de Ledeganckkaai tot en met de Orteliuskaai hebben we 80 lantaarnpalen voorzien van BannerSavers met kleurrijke regenboog banieren. Dit alles in opdracht van de Stad Antwerpen uitgevoerd.

aankleding gaypride antwerpen, bannersavers, banieren, montage op locatie
aankleding gaypride antwerpen, bannersavers, banieren, montage op locatieaankleding gaypride antwerpen, bannersavers, banieren, montage op locatieaankleding gaypride, bannersavers, lantaarnpaalbanieruithoudersysteem, antwerpen, dubbelzijdig bedrukte banieren

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.