Europarlement Luxemburg Stad, 30 vlaggenmasten

Voor de nieuwbouw van het Europarlement in Luxemburg hebben wij 30 masten geleverd met liersysteem en in een blank geanodiseerde uitvoering. Dit in navolging van eerdere leveringen van 15 meter masten.

Doordat de grond niet overal even hoog was en de vlaggen van de verschillende lidstaten natuurlijk wel op gelijke hoogte dienen te wapperen hebben wij de lengte van de masten hierop aangepast. De masten hebben een lengte variërend van 9 meter tot 9,6 meter. Met oog voor detail is vervolgens ook de hijsinrichting op verschillende hoogtes gezet al naar gelang de verdieping in de grond. Optisch zitten alle hijsinrichtingen op dezelfde hoogte als je langs de masten kijkt.

Verpakking en montage voeren wij altijd met zorg uit en bij grote aantallen voorkomen wij schades door grote transportkratten en hout als scheidingmateriaal tussen de masten. De vlaggen hebben wij eveneens geleverd en zijn voor Nederlandse begrippen klein. Verder hebben de vlaggen een afmeting van 100×200 cm. Een verhouding die enkel in Luxemburg wordt gevoerd.

vlaggenmasten Europarlementvlaggenmasten Europarlementvlaggenmasten EuroparlementEuroparlement eerdere leveringenEuroparlement eerdere leveringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.