Aankleding TCS Amsterdam Marathon 2018

Voor de marathon van Amsterdam hebben wij voor het vierde jaar op rij samen met de Dokkumer Vlaggen Centrale een groot deel van de aankleding mogen verzorgen. Dit betreft het strak inkleden van de brug, het ophangen van een hoeveelheid spandoeken, baniermasten en de prominenten vlaggenmasten met vlaggen op het Stadionplein. Wij kijken al weer uit naar de volgende editie!

https://youtu.be/WRiRHq_vz1Q

aankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdamaankleding Marathon Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.