British American Tobacco hoofdkantoor, Amstelveen

Revisie en functioneel maken vlaggenmasten. De masten op deze locatie zijn door een constructiefout nooit functioneel geweest. Tevens had BAT de wens voor hogere masten waar grote vlaggen in gehesen kunnen worden. Doordat er niet geboord mocht worden in de gevel of op een andere manier een constructie hieraan gemaakt mocht worden hebben wij dit opgelost door de oude masten uit de beugels te halen en te vervangen voor een stalen kern waar de nieuwe masten deels overheen schuiven. Hiermee hebben we gecalculeerd en verantwoord de masten kunnen verlengen.

Helaas hebben de nieuwe masten niet de gewenste lengte kunnen bereiken zoals op de tekening te zien is door vergunningen vanuit de gemeente.
De masten hebben derhalve maar een kleine lengtewinst behaald, echter voldoende om toch de grotere vlaggen te kunnen voeren.

BAT heeft gekozen voor het PETFLAG doek. Een sterke variant vlaggendoek van gerecyclede pet flessen. In combinatie met de aluminium masten die uit 100% gerecycled aluminium bestaan hebben zij hiermee voor een hoogwaardige groene oplossing gekozen.

Tekening revisie masten BATmontage BAT AmstelveenBAT Amstelveen
vlaggenmasten BAT Amstelveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.