Nieuwe vlaggenmast Rechtbank Limburg, Maastricht

De Rechtbank in Maastricht hebben wij voorzien van een nieuwe vlaggenmast met modern en makkelijk te bedienen liersysteem (inwendige lijnvoering, lier bediend). De mast is met behulp van een kraan op het dak geplaatst in een gedeeltelijk nieuwe constructie. De nieuwe doorgerekende mast hebben wij met klembouten vastgezet, waardoor alles past en stabiel is. Tevens hebben wij in de mast een staalkabel aangebracht, zodat ook bij extreem weer en calamiteiten de veiligheid gewaarborgd is.

vlaggenmast op dak Rechtbank Limburgvlaggenmast op dak Rechtbank Limburgvlaggenmast op dak Rechtbank Limburgvlaggenmast op dak Rechtbank Limburgvlaggenmast op dak Rechtbank Limburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.