Masten in mastputten Marktplein, Steenwijk

Op de markt in Steenwijk is er behoefte om ceremonieel te vlaggen en tijdens evenementen. Hier buitenom dient de markt als dusdanig voor de weekmarkt gebruikt te kunnen worden. Tevens moet hier de jaarlijkse kermis kunnen neerstrijken of in de winter een ijsbaan gelegd kunnen worden. Mastputten zijn hier de perfecte oplossing. De standhouders kunnen hun kramen tijdens de weekmarkt gewoon gebruiken en over of op de mastputten zetten evenals de schaatsbaan en kermisexploitanten. Tijdens evenementen zoals Koningsdag, Dodenherdenking, de lokale Wandelvierdaagse, ontzet van Steenwijk, etc. kunnen de mastputten met masten voor ceremonieel gebruik worden ingezet.

Vlaggenmast 7 meter in mastput - SteenwijkVlaggenmast 7 meter in mastput - SteenwijkVlaggenmast 7 meter in mastput - Steenwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.