Gevelmasten W-Hotel, Amsterdam

Bij het W-Hotel (Marriott) in Amsterdam hebben wij de masten vervangen voor onze speciale vlaggenmasten met antiwikkel functionaliteit om te voorkomen dat de vlag om de mast wikkelt. De oplossing betreft een semi maatwerk mast waarbij wij de vlagvoering kunnen optimaliseren al naar gelang de omstandigheden. Hierbij starten wij met de meest optimale representatie en kunnen dit uitbouwen tot een oplossing waarbij de vlag 100% gegarandeerd niet om de mast wikkelt.

Wij leveren hier een oplossing en niet enkel een mast. Dergelijke processen hebben tijd nodig om in praktijk de meest optimale mix te vinden tussen de appendages op de mast afgestemd op een maatwerk confectie.

De vlaggen hier betreft ons unieke double blok doek waarbij tevens geen wind tussen de dubbelzijdige doeklagen kan ontstaan. Op het moment van schrijven bevindt deze locatie zich in de “fine tune” fase.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.