Uitschuifbare telescopische vlaggenmasten, Dorpskerk Schalkwijk

Bij de Dorpskerk van de Hervormde Gemeente Schalkwijk hebben wij de masten vervangen. De oude masten werden met de hand uit de toren gebracht en in eenvoudige en magere beugels geklemd. Door de beperkte ruimte in de toren was de lengte eveneens niet naar wens. Met onze expertise hebben wij een professionele oplossing gevonden die voldoet aan alle eisen voor veiligheid en gemak. Wij hebben dit opgelost door de masten in beugels met diabolische rollen te laten lopen. De masten zijn eenvoudig naar buiten te voeren en te borgen. De mast hebben wij kunnen verlengen door een uitschuifbare 2e mast in de andere mast te laten lopen. De kerk kan nu voorzien worden van grote vlaggen en zijn veilig en makkelijk door iedereen te bedienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.