Vlaggenmasten Bijenkorf, Amsterdam

De vlaggenmasten op het dak van de Bijenkorf hebben wij vervangen voor onze conische mast met anti-wikkel functie. De mast is verder voorzien van de beste onderdelen zoals onze dubbel kogelgelagerde kop met katrol en extreem slijtvaste lijnvoering met een breekkracht van 4200 Kg. Met de inwendige hijsinrichting door middel van een lier en de combinatie met ons speciale kogelgewicht zijn de vlaggen nu makkelijk en veilig te wisselen.

De uitvoering op deze locatie aan het Rokin / Dam heeft nogal wat voeten in aarde. Montage is uitsluitend ‘s-nachts toegestaan en een hele stapel aan noodzakelijke vergunningen en maatregelen die nodig zijn om aan de slag te mogen; Wet Lokaal Spoor, ontheffing voor een vrachtwagen boven de 45 ton, verkeersmaatregelen, nacht transporten, etc.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.