Gevelmast Karl Lagerfeld, Amsterdam

Bij Karl Lagerfeld hebben ze op meerdere locaties onze vlaggenmasten aan de gevel met RO-systeem en dubbelzijdige vlaggen zien hangen. Voor het hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam wilde men een vergelijkbare representatieve oplossing. Het resultaat mag er weer zijn.
Het RO (Roll-Over) systeem zorgt ervoor dat de vlag niet om de mast wikkelt. De combinatie van klassieke beugels met getordeerde armen en bevestigingsbeugels die bij het monumentale karakter van een grachtenpand past en de dubbelzijdig bedrukte vlag maken het een representatief en stijlvol geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.