Prefab mastenfundaties

Prefab betonfundaties zijn makkelijk te plaatsen en geven een stabiel resultaat. Deze zijn niet alleen IN de grond te gebruiken, maar eveneens OP de grond. Een slimme kostenbesparende combinatie wanneer op een nieuwe locatie masten gepland zijn of gedurende de bouw of aanleg reeds vlaggen gewenst zijn voor aankondiging van de uitvoerende partij. Eveneens handig lopende een vergunningaanvraag waarbij de vergunningverlening niet geheel duidelijk is.
Wanneer het om tijdelijk gebruik gaat of een locatie waar men de grond niet in mag en/of kan zijn onze ballast bakken eveneens een uitkomst. Deze kunnen gekoppeld worden voor extra grote masten en voorzien van een eenvoudige hoes al dan niet met opdruk, sfeervolle houten bekleding of zelfs volledig worden voorzien van een RVS omhulsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.