Specialist in Gevelmasten

Als specialist in gevelmasten bieden wij een oplossing voor een passende vlaggenmast aan uw gevel. Voor een historisch pand in de binnenstad hebben wij standaard klassieke beugelsets, voor moderne nieuwbouw een RVS variant en soms zijn eenvoudige basisbeugels het meest passend. De masten zijn dan van (blank gelakt) hout of conisch en cilindrisch aluminium. Zelfs de knop kunnen wij in een passende uitvoering leveren. Dit kan een standaard oranje platte knop zijn, maar ook klassieke knoppen in monumentengroen of zelfs in een goud vergulde uitvoering.

Een speciale uitvoering met anti-wikkel functionaliteit is een specialiteit van ons. Hierbij gaat het niet alleen om het product, maar gaat een traject aan vooraf dat wij met u afstemmen om mogelijkheden, verwachtingen en realisatie goed op elkaar af te stemmen.

Wat betreft de montage kunnen wij dit voor u verzorgen en weten wat kan, wat mag en wat verstandig is. Met name voor historische gevels zijn wij voorzichtig en houden altijd rekening met de monumentale waarde en de regelgeving die hierbij komt kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.