Vervangen vlaggenmasten Kurhaus deel 2

In 2019 hebben wij de masten op de grote koepel en de 2 kleine torentjes aan de zeezijde vervangen. Dit jaar was het de beurt aan de masten op de 2 torentjes aan de straatzijde, de masten op het terras en een revisie van de masten op het voorplein bij de entree van het hotel.

De masten in de torentjes hebben een uniek systeem, waarbij de vlag van binnenuit door de mast naar buiten wordt gebracht. Hiermee hoeft niet meer gevaarlijk aan de buitenkant van de koepels te worden geklommen. De masten aan de zeezijde waren af en lastig te bedienen. De nieuwe conische aluminium masten zijn doorgerekend voor deze “wind” locatie en voorzien van een hijsbare banierhouder welke met een liersysteem wordt bediend. Met dit systeem blijft een gewone vlagvoering eveneens mogelijk.
De masten zijn voorzien van de beste onderdelen passend bij deze veeleisende locatie waar zand en zout in combinatie met hoge windsnelheden heer en meester zijn.
De masten op het voorplein hebben wij tegen lage kosten gereviseerd met een nieuwe hijsinrichting, waardoor ook de entree en de masten op het bordes er weer fris bijstaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.