Premium drielinghouder met gepolijst RVS masten een standaard in Eindhovens Rood

Holland Mast leverde voor de raadzaal van het gemeentehuis van Eindhoven een premium uitvoering van een drielinghouder met bijpassende chique RVS masten. De vlaggenstandaard is uitgevoerd in staal en gepoedercoat in Eindhovens Rood, helemaal passend bij de huisstijl van de gemeente Eindhoven. Het geheel geeft de mogelijkheid om drie vlaggen naast elkaar te voeren en zorgt voor een chique aankleding van de raadzaal.

Deze drielinghouder is een echte eyecatcher voor een raadzaal, kantoor of entree. De RVS gepolijste masten hebben een elegante uitstraling. De voet is vervaardigd uit staal en te bestellen in iedere gewenste kleur. Dit geheel is een maatwerk product en kan exact naar wens geleverd worden. Heeft u ook interesse in een chique drielinghouder, vervaardigd op maar in de kleur naar wens? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

vlaggenstandaard eindhoven Holland Mast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.