Plaatsing huurproducten

Bij de aankleding van uw evenement of stad komt meer kijken dan transport alleen en is de locatie van de masten en signing erg belangrijk. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden, bereikbaarheid en toegankelijkheid en adviseren u hier graag over. Uit ervaring weten wij dat een groot evenement succesvol wordt door samenwerking van alle partijen. Buiten het optische spel houden wij bovenal rekening met veiligheid en tijdens het evenement en de montage.

Zodra de locaties van de masten en vlaggen bekend zijn, moeten deze vervoerd en geplaatst worden. Ook dit proces beheersen wij en zijn bekend met de regels die per gemeente vaak verschillen. Zo houden wij rekening met milieuheffingen, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de locatie(s). De logistiek is bij ons dan ook in goede handen. Bakwagens met een kraan kunnen ballast bakken wegzetten en bij grote evenementen nemen wij een eigen heftruck mee om snel te werk te kunnen gaan.

Onze monteurs zetten de masten voor u in de grond, rijden ballast bakken uit, zetten de bewegwijzering uit en spannen de doeken voor u op.

Neem voor vragen of advies vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)183-352008 of info@hollandmast.nl.