Vlaggenmast kopen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, herkenbare vlaggenmast, om uw bedrijf of instelling beter in beeld te brengen? Of heeft u speciale masten nodig voor een evenement, jubileum, congres of citymarketing? Een vlaggenmast kopen doet u het beste bij Holland Mast, dat sinds 1985 dé specialist is in allerlei soorten vlaggenmasten. Van de populaire en meest gebruikte conische aluminium masten tot polyester en houten masten. Ze zijn in vele vormen, lengtes en diameters verkrijgbaar. Kies voor vlagvoering op hoog niveau en neem contact op voor uw vragen, advies of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

 

Meest complete aanbod vlaggenmasten van hoge kwaliteit

Holland Mast heeft het meest complete aanbod vlaggenmasten van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Ons VCA-gecertificeerde bedrijf komt voort uit het aloude instituut Van der Neut masten. Wij combineren de liefde voor het vak en onze ervaring met het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken. Het maakt ons tot de toonaangevende onderneming in ons vakgebied, met een zeer brede klantenkring. Onze hooggekwalificeerde medewerkers adviseren u op maat over welke vlaggenmast op uw wensen en behoeften aansluit, voordat u tot een vlaggenmast kopen overgaat.

 

Verschillende categorieën vlaggenmasten voor divers gebruik

Er zijn vele soorten vlaggenmasten. De keuze voor de juiste vlaggenmast kopen is afhankelijk van het gebruiksdoel, de gebruiksduur, de omgeving waarin de mast wordt geplaatst, de weersinvloeden, het budget en de montage. U krijgt een passend advies en u wordt van ontwerp en levering tot plaatsing en eindmontage volledig ontzorgd. Holland Mast heeft de onderstaande categorieën vlaggenmasten voor verschillend gebruik, in diverse lengtes, diameters en kleuren:

 

  • Vlaggenmast basis; cilindrische, aluminium vlaggenmast voor dagelijkse vlagvoering.
  • Vlaggenmast budget; eenvoudige cilindrische, aluminium vlaggenmast voor standaard vlagvoering of tijdelijke opstelling.
  • Vlaggenmast economy; conische polyester vlaggenmast met een lange levensduur.
  • Vlaggenmast klassiek/hout; voor een klassieke uitstraling in een authentieke of historische omgeving.
  • Vlaggenmast pro; conische, aluminium vlaggenmast die onderhoudsarm, weersbestendig en zeer duurzaam is.

 

Een innovatieve vlaggenmast kopen is maatwerk

Holland Mast biedt als autoriteit in zijn branche professionele en slimme oplossingen in vlagvoering. U kunt een vlaggenmast kopen met een roterende functie om het wikkelen van de vlag om de mast tegen te gaan. Of een vlaggenmast met ons unieke, hijsbare baniersysteem, die klappervrij en diefstalbestendig is en eenvoudig te wisselen door een slinger met liersysteem. Er zijn vlaggenmasten voor extreme windbelasting, voor plaatsing op grote hoogte, speciaal voor grachtenpanden of voor kustgebieden met veel zand en zout. Vlaggenmasten in alle soorten en maten die door onze specialisten in de grond, tegen de gevel of op het dak kunnen worden geplaatst.

 

Bent u als bedrijf, organisatie of instelling geïnteresseerd in een vlaggenmast kopen? Bekijk onze portfolio en lees onze referenties om u een goed beeld te vormen van de kwaliteit en service van Holland Mast. Bel (+31(0) 183 35 20 08), e-mail (info@hollandmast.nl) of vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvend offerteverzoek. Wij reageren snel.

Vlaggenmast kopen