Vlaggenmast onderdelen

De hoogwaardige vlaggenmasten van Holland Mast worden altijd inclusief de benodigde accessoires geleverd en desgewenst door onze VCA-gecertificeerde en ervaren monteurs op locatie gemonteerd en geplaatst. Naast de hoogste kwaliteit aluminium, polyester en houten vlaggenmasten leveren wij handige en duurzame vlaggenmast onderdelen. Denk aan verschillende soorten masthouders, in de vorm van een grondbuis, kantelvoet, mastbok of mastput. Of u nu op zoek bent naar vlaggenmastknoppen, touwen en kikkers, banieruithouders of vlaggenmastgewichten, Holland Mast zorgt er met topkwaliteit materialen voor dat u lang plezier en profijt heeft van uw vlaggenmast. Neem direct contact op als u vlaggenmast onderdelen nodig heeft. Of selecteer uw onderdeel meteen in onze overzichtelijke shop.

 

Verschillende masthouders voor permanent of tijdelijk gebruik

Met de juiste vlaggenmast onderdelen gaat uw vlaggenmast langer mee en ziet uw mast er mooier uit. Dankzij de bijpassende accessoires komt uw vlaggenmast het beste tot zijn recht. Holland Mast heeft masthouders die op verschillende manieren in de grond worden bevestigd. De gebruiksvriendelijkste is de kantelbare en nastelbare kantelvoet. De thermisch verzinkte kantelvoet is geschikt voor zowel conische als cilindrische vlaggenmasten. De aluminium grondbuis is de eenvoudigste en voordeligste masthouder, die voor permanente en tijdelijke plaatsing kan worden gebruikt. Een roestvrijstalen of houten mastbok is de meest klassieke optie. De kantelbare mast blijft geheel boven het maaiveld, zodat de lengte maximaal wordt benut. Een mastput is een ideale oplossing voor tijdelijke plaatsing van vlaggenmasten. De mastput is afsluitbaar, overrijdbaar en geschikt voor verschillende mastvoetdiameters.

 

Vlaggenmast onderdelen voor plaatsing mast en voor bevestiging vlag

Holland Mast heeft alle reguliere vlaggenmast onderdelen voor plaatsing van uw mast en bevestiging van uw vlag aan uw mast. Van overschuifkokers, kantelankers en muurbeugels tot koordgeleiders, kikkers, mastbandjes en vlaggenmasttouw. Speciaal voor pro vlaggenmasten is een lichtarmatuur ontwikkeld, dat als een krans om de mast zit. De verlichting versterkt de attentiewaarde van uw bedrijfsreclame, eventpromotie of landaanduiding. Wij leveren duurzame vlaggen van gerecyclede petflessen, gevelvlaggen met logo in enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking en landenvlaggen voor uw vlaggenmasten. Holland Mast heeft alle vlaggen van de officiële landen op voorraad.

 

Autoriteit op het gebied van speciale vlaggenmast accessoires

Holland Mast is sinds 1985 de autoriteit op het gebied van vlaggenmasten, andere vlagvormen en alle toebehoren. Wij zijn onbetwist koploper in speciale vlaggenmast onderdelen, zoals bliksemafleiding en obstakelverlichting. Ook voor windzakken in verschillende kleurcombinaties en materialen voor windzakmasten bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en bel (+31(0) 183 35 20 08), e-mail (info@hollandmast.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vlaggenmast onderdelen