Over ons

Aan Holland Mast heeft u een betrouwbare partner als het gaat om vlaggenmasten en vlaggen, event- en citydressing, design en maatwerk oplossingen. Al sinds 1985 combineert Holland Mast de liefde voor het vak met productinnovatie, om zo klanten volledig te ontzorgen.

Ons team denkt met de klant mee van idee tot aan uitvoering en regelt alle nodige vergunningen. Door de jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken en materialen is Holland Mast toonaangevend in dit vakgebied.

Holland Mast: uw partner in masten en evenement aankleding

Projecten op grote hoogte en in drukke binnensteden zijn dagelijks werk. Roterende masten, masten tot 35 meter en masten voorzien van signaalverlichting zijn zeker niet onbekend. Van monumentale panden tot overheidsgebouwen en de aankleding van gehele steden: Holland Mast is uw partner.

Bij welk project mag Holland Mast u helpen?

Vlaggen trekken die aandacht: of het nou om een grootschalig evenement met honderden vlaggen gaat of om een enkele vlag om uw locatie te markeren. Huur of koop, jaarlijks terugkerend of slechts eenmalig: bij Holland Mast is het allemaal mogelijk.

Het leveren van Hollandse kwaliteit in combinatie met de expertise van het team zorgen voor een degelijke en langdurige oplossing. Dáár gaan wij voor. Wij werken uitsluitend op offertebasis en uiteraard heeft u bij ons persoonlijk contact om wensen af te stemmen.

Specialist in maatwerk masten

Dagelijks heeft Holland Mast te maken met vergunningen, hijsplannen, normeringen en certificeringen. Dit zijn allemaal aspecten waar architecten, aannemers en projectontwikkelaars rekening mee moeten houden. Hierin staat veiligheid voorop: daarom is Holland Mast VCA gecertificeerd. Het feit dat ons werk altijd maatwerk is, zorgt ervoor dat we uitsluitend op offertebasis werken. We brengen een gericht advies uit en gaan duurzame relaties aan met onze klanten. En resultaat is daarbij leidend: Holland Mast zorgt voor een duurzaam product waarbij na plaatsing weinig onderhoud nodig is.

DVC: de centrale plek voor vlaggen

DVC staat voor Dokkumer Vlaggen Centrale en is het moederbedrijf van Holland Mast. DVC levert dan ook vooral vlag- en doekproducten. Deze worden daar, afhankelijk van de oplage en het ontwerp, gedrukt op de zeefdruk of via een digitale printer. De zeefdrukmethode is authentiek. Hier is DVC ook uniek in: zij gebruiken als enige bedrijf in Nederland deze methode nog op grote schaal. Door de nauwe samenwerking tussen DVC en Holland Mast kunnen we u nóg beter van dienst zijn en u van de mooiste vlaggen voorzien.

Lees meer over DVC

DVC Sign

Holland Mast deelt haar locatie met partner DVC Sign. DVC Sign is specialist in signing en de ideale partner als het gaat om gevelreclame, voertuigreclame en wayfinding. Met dit partnerschap kunt u bij ons terecht voor de volledige aankleding van uw bedrijfspand, woning of evenement.

Lees meer over DVC Sign