Aankleding van het winkelgebied met BannerSavers in Bilthoven

Aankleding van het winkelgebied met BannerSavers in Bilthoven

Het winkelgebied in Bilthoven is voorzien van BannerSavers: een mooie manier om een gebied aan te kleden en tegelijk een actie of boodschap te communiceren.

BannerSavers

BannerSavers maken reclame-uitingen met banieren mogelijk in een korte termijn, omdat ze bevestigd kunnen worden aan bestaande masten en lantaarnpalen. Daarnaast kunnen wij ze simpel, snel en vanuit eigen voorraad leveren en monteren. Zo hebben we ook de BannerSavers in Bilthoven gemonteerd aan bestaande lantaarnpalen.

De banieren die in de BannerSavers zitten zijn dubbelzijdig bedrukt en hebben een formaat van 200 x 50 cm en 200 x 80 cm. Op het doek worden voorbijgangers verwelkomd in Bilthoven, waarbij ze herinnert worden aan 100 jaar Bilthoven.

Citydressing met Bannersavers

Bannersavers zijn zeer geschikt voor citydressing. Een springveer zorgt ervoor dat de banier zijn windlast kwijt kan, door op een natuurlijke manier met de wind mee te buigen. Zo wordt er zo’n 85% windreductie bereikt. Een rij BannerSavers is een mooi gezicht en oogt statig en professioneel. Het ontwerp kunt u afstemmen op je stad d.m.v. city branding, of maak plaats voor de aankondiging van theatershows, acties of andere gebeurtenissen.

U kunt de ruimte op de Bannersavers ook goed verhuren. Bij Holland Mast kunt u niet alleen terecht voor de Bannersavers, ook voor nieuwe doeken bent u bij ons aan het juiste adres.

Hulp nodig bij een offerte op maat?

Er zijn veel verschillende manieren om BannerSavers in te zetten en ook veel andere mogelijkheden om citydressing succesvol te maken. Wij helpen u graag met een passend advies. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op per mail of telefoon.

 

Benieuwd naar andere projecten met BannerSavers? Bekijk dan ons portfolio voor mooie opdrachten die we hebben mogen uitvoeren omtrent evenementaankleding en citydressing, waarbij BannerSavers worden gebruikt.