Een authentieke vlagvoering voor het Rijksmuseum, Amsterdam

Een authentieke vlagvoering voor het Rijksmuseum, Amsterdam

De rechtertoren van het Rijksmuseum is voorzien van een 4-tal nieuwe vlaggenmasten welke wij recent hebben voorzien van een nieuw liersysteem.

De masten zijn met een wagon op een HE profiel gemonteerd, welke als een rail fungeert. Door het gesloten systeem kunnen de masten op deze manier met de lier makkelijk naar zowel binnen als buiten worden gehaald, zonder afhankelijk te zijn van de zwaartekracht. Er is geadviseerd om permanent 4 vlaggen met een schuine broeking te hebben hangen: dit geeft een authentieke sfeer.

De nieuwe masten

De oude masten waren op leeftijd en dienden vervangen te worden. De nieuwe masten moesten in de huidige doorvoerbuizen passen en zo kwamen we bij onze conische mast type Pro. Dit betreft een mast met 25 jaar garantie op het mastprofiel. De mast doet aan de EN40 normering.

Holland Mast is expert op het gebied van speciale masten en plaatsing op bijzondere locaties. Met inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u goed adviseren en weten we wat nodig is om veilig te werken, maar ook hoe we u het langst plezier van de masten kunnen garanderen. Hebt u een aanvraag of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag samen naar een doeltreffende oplossing.