Gevelmast met roterende bus constructie bij HEMA, Elburg

Gevelmast met roterende bus constructie bij HEMA, Elburg

Bij de HEMA-vestiging in het pittoreske Elburg hebben we onlangs een mooie upgrade uitgevoerd. De bestaande vlaggenmasten zijn vervangen door onze gevelmasten uitgerust met roterende bus constructie.

De upgrade heeft niet alleen de visuele aantrekkingskracht van de winkel verbeterd, ook heeft het de functionaliteit verhoogd.

Hergebruik van bestaande muurbeugels

Een van de opvallende kenmerken van dit project was het behoud van de bestaande muurbeugels, die nog in goede staat verkeerden en hergebruikt konden worden. Deze beslissing hielp niet alleen om de kosten te verlagen, maar zorgde er ook voor dat de installatie soepel verliep.

De iconische vlag

De HEMA vlag werd vervangen door een op maat gemaakte variant die speciaal is ontworpen voor de gevelmast. Deze nieuwe vlag is voorzien van een schuine broeking, wat betekent dat deze onder een hoek wordt bevestigd om de vlag prominent naar voren te laten wapperen, ongeacht de windrichting. Dit wordt ook wel een kioskvlag genoemd.

Verzwaringstechniek

Bovendien is de vlag voorzien van een slimme verzwaringstechniek in de vorm van loodveters. Deze gewichtstoepassingen helpen niet alleen om de vlag strak te houden en wapperen te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat de vlag altijd zichtbaar is, zelfs bij lichte windomstandigheden. Altijd een herkenbare HEMA vlag: dat maakt de locatie gastvrij en uitnodigend.

Door slim gebruik te maken van de bestaande muurbeugels, een op maat gemaakte schuine broeking vlag met loodveters te implementeren én te kiezen voor een gevelmast met roterende buis constructie heeft Holland Mast niet alleen de merkidentiteit van HEMA versterkt, maar ook de algehele esthetiek van de winkel verbeterd. De gevelmast is nu een opvallend kenmerk van de vestiging in Elburg en trekt dagelijks de aandacht van voorbijgangers.

Benieuwd wat we voor uw winkel kunnen doen? Neem gerust contact op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.