Gevelmast Hoofdkantoor Scotch & Soda, Amsterdam

Gevelmast Hoofdkantoor Scotch & Soda, Amsterdam

Bij het hoofdkantoor van Scotch & Soda wikkelde de vlag permanent om de mast. Daarom heeft Holland Mast de mast vervangen voor een nieuwe zwarte vlaggenmast, voorzien van antiwikkel techniek.

In het hart van het pittoreske Amsterdam, aan de historische Keizersgracht, staat het hoofdkantoor van Scotch & Soda, een van de meest iconische modehuizen van Nederland. Naast hun grensverleggende mode, heeft het merk altijd een sterk gevoel voor esthetiek en oog voor detail gehad. Dit komt niet alleen tot uiting in hun kledingontwerpen, maar ook in elk aspect van hun bedrijf, tot aan de vlag die fier wappert boven hun hoofdkantoor.

Vlag met antiwikkel functie

De nieuwe zwarte gevelmast, uitgevoerd in een klassieke beugelstijl met getordeerde armen, staat nu fier en elegant voor het hoofdkantoor van het merk. Wat deze mast echt bijzonder maakt, is de antiwikkel functie. Hierdoor wordt voorkomen dat de vlag om de mast gaat wikkelen.

Dubbelzijdige vlaggen

De vlag die nu aan de mast wappert, is ook een meesterwerk op zich. Elk detail is met zorg uitgekozen, van de stof tot aan het ontwerp. Deze vlag is op maat gemaakt om perfect te passen bij de uitstraling van Scotch & Soda. De vlag is dubbelzijdig: dit doen we door 2 doeken aan elkaar te zetten met een tussenlaag om doorschijnen van de opdruk te voorkomen. Hiermee worden de vlaggen gelijk zwaar en hebben een kwaliteitsuitstraling met volle kleuren. Passend en representatief voor prominente en historische locaties.

De confectie stemmen wij af op het type mast dat wordt geleverd voor een optimaal resultaat. Dit betekent dat wij de vlag voorzien van verstevigingen, lussen, ogen, verzwaringen of tunnels afgestemd op de mast waar deze aan gevoerd wordt. Voor masten met een anti-wikkel functionaliteit is dit een essentieel onderdeel voor het succes hiervan.

Benieuwd wat we voor uw winkel of (hoofd)kantoor kunnen doen? Neem gerust contact op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.