Gevelmasten bij Royal Coster Diamonds, Amsterdam

Gevelmasten bij Royal Coster Diamonds, Amsterdam

Royal Coster Diamonds had de wens voor twee gevelmasten aan de voorkant van het prachtige pand. De diamant slijperij heeft gekozen voor zwarte masten, met dubbelzijdig uitgevoerde vlaggen.

Holland Mast heeft twee gevelmasten gemonteerd op de voorkant van het pand aan het Museumplein.

Gevelmasten

Een gevelmast geeft een statige uitstraling. Door gebruik te maken van accessoires in verschillende stijlen, past een gevelmast al snel bij elk gebouw. Zo kunt u de valarmen in een gedraaide uitvoering kiezen en is ook de bevestiging verkrijgbaar in bijvoorbeeld een Franse lelie.

Royal Coster Diamonds heeft gekozen voor een chique vlaggenstokhouder, in dezelfde kleur gecoat als de gevelmast. Ook de sierknop heeft dezelfde kleur. Door de mast te coaten in een speciale RAL kleur, kunt u de gevelmasten passender maken bij uw stijl.

Vlaggen

Er is gekozen voor twee gevelmasten, met daarbij twee vlaggen. Deze vlaggen worden vlaggen met een schuine broeking genoemd. Ze zijn dubbelzijdig uitgevoerd en afgewerkt met een tussendoek. Zo komt de opdruk mooi tot zijn recht en is de vlag ook iets zwaarder, waardoor hij minder snel zal gaan draaien bij veel wind.

Maatwerk

Gevelmasten vragen altijd om maatwerk. Zowel de vlaggenstok als de accessoires zijn geheel naar smaak samen te stellen, maar vooral het technische gedeelte blijft testen. Factoren zoals de lengte van de vlaggenmast en de hoeveelheid wind in de omgeving spelen een rol. Holland Mast heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van masten: hierdoor kunnen we een goede schatting geven, maar ondanks alle kennis en ervaring testen we graag voor een optimaal resultaat. Zo ook bij de gevelmasten bij Coster Diamonds.

Kan Holland Mast iets voor u betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden. Naast ons assortiment op de website is er meer mogelijk. Neemt u contact met ons op per mail, telefoon of via de chat.