Authentieke houten gevelmasten met klassieke beugels bij hotel YAYS Amsterdam

Authentieke houten gevelmasten met klassieke beugels bij hotel YAYS Amsterdam

Onze prachtige gevelmasten stralen aan dit monumentale pand in Amsterdam. De authentieke houten gevelmasten zijn geplaatst in de klassieke beugels van Holland Mast. Hotel YAYS Maritime Amsterdam is gevestigd in dit monumentale pand en dat maakt het een bijzondere opdracht. Dit pand maakt namelijk deel uit van de Amsterdamse geschiedenis en was ooit een fabriek voor stoommachines.

Hotel YAYS Maritime ligt ten oosten van het oude stadscentrum, in de buurt van enkele werkende scheepswerven. In het interieur van het hotel zijn herinneringen van dat erfgoed terug te vinden. Een volledig comfortabele, uitgeruste en gunstige gelegen uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken.

Waarom houten masten?

De houten vlaggenmast was vroeger de enige mast die geproduceerd werd. Vandaag de dag worden er veel meer soorten masten gemaakt. Dit maakt dat houten gevelmasten een authentieke uitstraling geven. De houten gevelmasten van hotel YAYS Maritime passen perfect bij de uitstraling en geschiedenis van dit monumentale pand.

De vlag

Deze YAYS schuine vlag van DVC bestaat uit drie lagen. Dit betekent dat er nog een binnenlaag in de vlag zit. Deze binnenste laag zorgt ervoor dat de vlag zwaarder is en hij niet snel wappert als het hard waait. Zo kan elke voorbijganger zien dat in dit monumentale pand hotel YAYS Amsterdam is gevestigd.

De authentieke houten masten hebben een conisch verloop van 80 mm aan de voet naar 66 mm aan de top en zijn afgewerkt met een goudkleurige peervormige sierknop. De houten masten zijn geplaatst in een maatwerk onderpot, valbeugelarmen en zwart gekleurde gecoate valarmen in gedraaide uitvoering.

Expertise van Holland Mast

Holland Mast is sinds 1985 dé specialist in vlaggenmasten! Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen je adviseren over welke mast het beste bij je wensen en behoefte past.

Wij sieren je gevel met de juiste mast, van de juiste lengte en diameter. Door het hoogwaardige materiaal en de professionele montage heb je hier permanent profijt van. De mogelijkheden zijn bij Holland Mast eindeloos.

Wilt u eens met ons sparren over onze mogelijkheden? Wij staan voor u klaar. Naast ons assortiment op de website is namelijk meer mogelijk. Neem contact met ons op per mail, telefoon of via de chat.