Lantaarnbanieren met BannerSaver systeem in centrum Uden

Lantaarnbanieren met BannerSaver systeem in centrum Uden

Het Hart van Uden had de wens om een serie lichtmasten te voorzien van doeken. Holland Mast werd hiervoor benaderd en heeft voor het stormvaste BannerSaver systeem gekozen.

Wat is een BannerSaver?

Zoals u op bovenstaande afbeelding kunt zien, kan de BannerSaver aan een bestaande mast of lantaarnpaal bevestigd worden. De BannerSaver zorgt ervoor dat uw (reclame) uiting onder alle condities duurzaam wordt geuit. Met behulp van een springveer kan de banier zijn windlast kwijt door op een natuurlijke manier met de wind mee te bewegen. Hierdoor wordt circa 85% windreductie bereikt en vervolgens komt de banier weer in de gewenste positie terug. De BannerSaver kan daardoor blijven hangen met extreem weer.

De verschillende mogelijkheden

Wij importeren het BannerSaver systeem vanuit Amerika aangezien het een Amerikaans systeem is. Vervolgens leveren wij het dan weer vanuit voorraad in Nederland. Wij zijn reeds jaren zeer content met het Europese verkooprecht van dit systeem dat zich veelvuldig heeft bewezen. Met behulp van roestvrijstalen klembanden wordt het product bevestigd aan bestaande lantaarnpalen en masten.

Holland Mast biedt de volgende formaten BannerSavers aan:

  • BannerSaver Small: geschikt voor maximaal 1,86 m2 doek.
  • BannerSaver XL: geschikt voor maximaal 3 m2 doek.

Het formaat van de banier beslist welke uitvoering u nodig heeft.

Daarentegen leveren wij ook maatwerk omtrent stadsaankleding. De grootte van de banier en doeksoorten hebben namelijk invloed op de te verwachten levensverwachting van uw product. Gedurende tijdelijke uitingen en evenementen is het vaak zo dat regulier doek meestal van onvoldoende kwaliteit is. Holland Mast voorziet men van een sterke variant doeksoort met extra verstevigde confectie om het scheuren van het doek voor te zijn. Wij raden deze doeksoort aan wanneer de banieren langere tijd hangen.

Het Hart van Uden

Het Hart van Uden heeft een ruim aanbod om te ontspannen, te ontdekken, te winkelen én om Bourgondisch te genieten. Doordat het Hart van Uden zoveel te bieden heeft wat betreft evenementen, winkels, horeca en recreatieve faciliteiten wordt het Hart van Uden ook wel de place to be voor een dagje uit genoemd.

Holland Mast is dé expert in speciale masten en plaatsingen op bijzondere locaties. Tevens hebben wij jarenlange ervaring met aankleding van citydressing en evenementen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de best passende samenstelling van de BannerSavers voor uw uiting. Neem gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, mail of via de chat.