Mastreparatie Tommy Hilfiger, Amsterdam

Mastreparatie Tommy Hilfiger, Amsterdam

Soms is het goed om je mast te laten repareren. Uit voorzorg of omdat er iets niet meer naar behoren werkt. Zo hebben we ook in Amsterdam de mast van Tommy Hilfiger een opknapbeurt gegeven.

De vlag van Tommy Hilfiger is van veraf al te zien. Het logo staat op de vlag: simpel maar zeer goed te herkennen. De mast op het torentje was echter niet meer in de beste staat. De lijnvoering was aan vervanging toe. Holland Mast heeft dan ook de mast van het hoofdkantoor voorzien van een nieuwe lijnvoering.

Werken op hoogte

Al meer dan 30 jaar is Holland Mast expert in het plaatsen van masten op bijzondere locaties, waaronder ook op grote hoogte. De wijze van monteren of repareren verschilt erg per locatie en is natuurlijk ook afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de opdrachtgever. Goed om te weten: Holland Mast ontzorgt u volledig op het gebied van vergunningen en regelgeving. Ook regelen wij de benodigdheden zoals een hoogwerker. De mastreparatie bij Tommy Hilfiger is een mooi voorbeeld van werken op hoogte.

Onderhoud aan uw vlaggenmast

Uw vlaggenmast moet natuurlijk onderhouden worden. In veel gevallen kunt u zelf al veel doen: de mast één keer per jaar schoonmaken, de weersvoorspellingen in de gaten houden maar ook onderdelen op tijd vervangen. In sommige gevallen is het niet altijd haalbaar om zelf uit te voeren, bijvoorbeeld op zo’n hoogte als hier. Daarom voert Holland Mast graag een mastreparatie uit voor Tommy Hilfiger.

Vermoedt u ook dat uw vlaggenmast onderhoud nodig heeft? Neemt u gerust contact met ons op, dan houden we nauw contact en indien nodig maken we een afspraak. U kunt contact met ons opnemen per mail, telefoon of via de chat.