Regenboog geveldoeken bij Baker McKenzie in Amsterdam

Regenboog geveldoeken bij Baker McKenzie in Amsterdam

In het kader van Pride Amsterdam mocht Holland Mast het gebouw van Baker & McKenzie voorzien van regenboog banieren. Hiermee wordt invulling gegeven aan haar ‘inclusieve werksfeer’.

Voor het pand in Amsterdam is een gevelmembraam ontworpen welke deels de voor- en achtergevel bedekt. De vlakken zijn gecreëerd door ronde profielen welke een rechthoek vormen. De profielen zijn onderling gekoppeld door midden van Kee-Klamp koppelingen. De frames aan de noordzijde van het pand zijn aan de gevel bevestigd door middel van halve steigerkoppelingen en de frames aan de zuidzijde zijn bevestigd door middel van spanbanden die om de kolommen heen zijn vastgemaakt.

PETFLAG

De regenboog banieren zijn gemaakt van PETFLAG: 100% gerecyclede petflessen. Deze duurzame oplossing is een schot in de roos: er is enorm veel vraag naar. PETFLAG is verkrijgbaar in alle denkbare formaten en geschikt voor toepassingen zoals banier, (beach)vlag, spandoek en meer.

Naast dat de PETFLAG gemaakt is van gerecycled materiaal, is deze ook bedrukt met duurzame inkten. Het doek wordt bedrukt in Dokkum: hier worden alleen verfsoorten op basisen ECO-solvent inkt gebruikt. Waar mogelijk wordt er ook voor PVC vrije folie gekozen. Deze groene basis is de trigger om nóg verder te verduurzamen. Staat duurzaamheid bij uw bedrijf hoog op de agenda? Dan biedt de PETFLAG de ideale oplossing voor uw doekproducten.

Holland Mast is niet alleen specialist in masten, we denken ook graag met u mee als het gaat om doekproducten. Door onze samenwerking met DVC kunnen we eigen productie realiseren in Dokkum. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, evenals duurzaam. Zo bent u verzekerd van een doekproduct met een lange levensduur. Kunnen we u ergens mee helpen? We denken graag met u mee. Neem contact op per mail, telefoon of via de chat en we komen snel bij u terug.