Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Vlaggen zijn een echte blikvanger en daarmee hét visitekaartje voor bedrijven. Al helemaal op toplocaties en drukbezochte plekken. Zo ook bij Sofitel Legend The Grand, een fameus hotel in het centrum van Amsterdam.

Masten met antiwikkel functie

Voor dit mooie hotel in Amsterdam heeft Holland Mast nieuwe masten mogen plaatsen. In de oude situatie kwam het bij harde wind geregeld voor dat de vlag om de mast wikkelde. Dit leverde een slordig beeld op. De nieuwe masten zijn voorzien van een antiwikkel functie. Door deze functie wikkelt de vlag voortaan niet meer om de mast. Het beeld dat nu ontstaat past beter bij de authentieke uitstraling van het hotel. Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de nieuwe situatie ten opzichte van de oude situatie.

Een nette vlagvoering maakt het verschil
Een nette vlagvoering maakt het verschil

Top uitstraling in Amsterdam

Gelegen in het stadshart van Amsterdam biedt dit hotel alles wat Amsterdam uniek maakt op loopafstand. Van een wandeling door de unieke grachtengordel tot een bezoek aan het wassenbeelden museum Madame Tussauds aan de Dam. De prachtige details bij de oude panden in de stad vallen op. The Grand past hier met een statige uitstraling erg goed tussen.

Maatwerk benadering

Op deze locatie heeft Holland Mast eerst de oude bestaande masten verwijderd en zes nieuwe maatwerk vlaggenmasten gemonteerd. De masten zijn uitgevoerd met onder andere een dubbel gelagerde kop met katrol, roterende RVS mastbus en lagerringen om te voorkomen dat de vlag zich om de mast heen wikkelt. De masten hebben een lengte van acht meter en zijn in de bestaande houders geplaatst. De vlaggen zijn met een speciale confectie afgewerkt.

Dubbelzijdig bedrukte vlaggen en doeken

U kunt bij Holland Mast terecht voor verschillende doeksoorten. De locatie en het weer kunnen een grote invloed hebben op de levensduur van het doek. Hierin kunnen wij u goed adviseren. Bij deze opdracht is gekozen voor doek dat dubbelzijdig gedrukt is. Dit doek zorgt ervoor dat de vlaggen zwaarder zijn dan het standaard vlaggendoek en hebben een langere levensduur. Bovendien wikkelt het zwaardere doek minder snel om de mast. Een project om trots op te zijn.