Stadsaankleding Maastricht voor The European Fine Art Festival

Stadsaankleding Maastricht voor The European Fine Art Festival

Het zou in 2020 al plaatsvinden, maar door corona is dit verplaatst naar dit jaar: de aankleding van Maastricht in het teken van TEFAF.

Over de kunstbeurs TEFAF

TEFAF staat voor The European Fine Art Festival en is de grootste en meest bekende kunstbeurs ter wereld. Het brengt liefhebbers en kunstenaars uit alle hoeken van de wereld samen in Maastricht. De TEFAF is een evenement van wereldformaat en voor de gezellige stad Maastricht is dat een mooie opsteker. De stad en de kunstbeurs kunnen elkaar versterken. Het is belangrijk dat het goed zichtbaar is voor iedereen die de stad bezoekt.

BannerSavers langs de weg en in de stad

Langs de belangrijkste wegen in Maastricht hebben we tientallen BannerSavers geplaatst. Op de vele bruggen en verkeerspleinen zorgen de banieren voor een goede zichtbaarheid voor de TEFAF. De BannerSaver is een zeer geschikte manier om in een korte tijd veel aandacht voor een evenement te creëren. Ze worden bevestigd aan de lantaarnpalen en masten en daardoor hoeven er geen tijdelijke masten en mastvoeten geplaatst te worden.

Vergunningen en weinig overlast

Holland Mast regelt de benodigde vergunningen bij de gemeente voor de plaatsing. Daardoor krijgen we toestemming om, binnen een bepaald tijdsbestek, een deel van de weg af te zetten. Zo werken we veilig en efficiënt. Door de plaatsing in de daluren te doen zorgen we voor zo weinig mogelijk hinder en overlast.

Specialist in citydressing

Holland Mast biedt een ruim assortiment oplossingen voor stadsaankleding. Onze specialisten kijken graag samen met u hoe we uw evenement op de meest doeltreffende manier kunnen promoten.