Eventdressing voor SuperNova Festival in Antwerpen

Eventdressing voor SuperNova Festival in Antwerpen

Voor de eerste editie van SuperNova Festival in Antwerpen heeft Holland Mast huurmasten met banierhouders mogen leveren die de route van dit unieke evenement markeerden.

Met 180 ‘verse’ betonbakken en 212 huurmasten zijn we er fier op dat wij hier een bijdrage aan mochten leveren: de eventdressing voor SuperNova. Met eventdressing zet u uw evenement goed op de kaart. Holland Mast verhuurt diverse producten om bij te dragen aan de promotie van uw evenement of stad.

Huurassortiment

Holland Mast heeft twee soorten huurmasten in het assortiment: huurmasten voorzien van een banieruithouder en huurmasten zonder. Voor SuperNova heeft Holland Mast huurmasten met een banieruithouder geplaatst in ballastbakken. Deze bieden een oplossing wanneer het niet mogelijk is om de masten in de grond te plaatsen. Deze bakken bieden voldoende ballast voor een verantwoorde opstelling tijdens evenementen én kunnen worden ingezet als extra zitplaatsen. De plaatsing en montage is ook uitgevoerd door het team van Holland Mast.

SuperNova

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseerden in 2018 samen SuperNova, het tech en innovatiefestival coor ceatives, ondernemers en groot publiek. Tijdens SuperNova verzamelen veelbelovende bedrijven en opinieleiders zich in Antwerpen voor pitching, showcasing en talks. SuperNova wil zich ontwikkelen tot een tweejaarlijks topfestival met zowel een conferentie met lokale en internationale sprekers, een technologieshowcase voor het grote publiek, een beurs voor professionals én publiek en een besloten pitching event waar scale-ups zich kunnen tonen aan de beste risicokapitaalfondsen van over de hele wereld. De eerste editie trok verdeeld over vier dagen, meer dan 35.000 bezoekers naar het Eilandje. Eventdressing van SuperNova om positief op terug te kijken.

Met onze grote voorraden huurmasten en know how van logistiek zijn wij ook graag uw partner voor evenementen. Laten we samen uw wensen bespreken. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of via de chat rechts onderin.