Onze vlaggenmasten schitteren bij het unieke Hotel Jakarta Amsterdam

Onze vlaggenmasten schitteren bij het unieke Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta in Amsterdam heeft een nóg mooiere uitstraling gekregen door de plaatsingen van de vlaggenmasten van Holland Mast. Wij van Holland Mast zijn vereerd om samen te werken met dit unieke hotel!

Voorheen vlaggenmasten in ballastbakken

In eerste instantie hadden wij op deze locatie tijdelijke vlaggenmasten in ballastbakken geplaatst. Er zijn verschillende reden waarom ballastbakken tijdelijke vlagvoering gemakkelijk maakt:

 • Stevig omdat de ballastbakken gemaakt zijn van beton.
 • Met behulp van transport makkelijk te verplaatsen.
 • Makkelijk om op te slaan omdat ze stapelbaar zijn.
 • Gebruiksvriendelijk omdat er gemakkelijk een andere mast in kan worden geplaatst.
 • Publiek kan op de ballastbak zitten.

Uiteindelijk kreeg het Hotel Jakarta Amsterdam toestemming voor permanente vlagvoering. Op dat moment zijn de ballastbakken vervangen voor onze aluminium conische masten. Er zijn op de kade voor het hotel 6 stuks aluminium conische masten met een lengte van 9 meter geplaatst. De masten zijn voorzien van inwendige lijnvoering lier bediend en geplaatst op een kantelvoet. De vlaggen hebben een formaat van 200 x 300 cm.

Waarom inwendige vlagvoering?

Het is fijn dat Hotel Jakarta Amsterdam toestemming heeft gekregen voor permanente vlagvoering! De huidige vlaggenmasten die op de kade voor het hotel zijn geplaatst zijn voorzien van inwendige lijnvoering en dat betekent dat de vlaggen minder diefstalgevoelig zijn.

Bij een antidiefstalsysteem bevindt de vlaggenlijn zich in de mast en is daarmee beschermd tegen vandalisme en diefstal. Een bijkomend voordeel: u heeft geen last van het getik van vlaggentouw tegen uw vlaggenmast én de vlag is voorzien van een roterende knop.

Met het liersysteem kunt u de vlag gemakkelijk hijsen en neerhalen. Met de slinger van DVC draait u de vlag eenvoudig naar de top en met hetzelfde gemak haalt u de vlag weer neer. Zodra de vlag in de top van de mast is gehesen verwijderd u de slinger en is de vlag of wimpel beveiligt tegen diefstal!

Het doeksoort PetFlag

Staat duurzaamheid hoog bij uw bedrijf in het vaandel? Dan kan de doeksoort PETFLAG een uitkomst bieden.

PetFlag brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Gemaakt van gerecyclede petflessen, dus 100% duurzaam!
 • Verkrijgbaar in de uitvoering Petflag-Deco, Petflag-Glans en Petflag-Air voor digitale print.
 • Intense kleuren en haarscherpe weergave van details.
 • De vlag wordt rondom gezoomd, geschikt voor vlaggen die dag en nacht buiten hangen, intensief gebruik.
 • Petflag gaat net zo lang mee als andere doeksoorten.
 • Uniek: Eerste in de wereld met duurzame vlaggen van gerecyclede petflessen!

Wilt u eens met ons sparren over onze mogelijkheden? Wij staan voor u klaar. Naast ons assortiment op de website is namelijk meer mogelijk. Neem contact met ons op per mail, telefoon of via de chat.